.
מעשנת הגולן - הבשר שיגרום לפרה לרצות ביס

איך מעשנת הגולן תפנק אותך?

בשר משובח שטופל בידי יואל צבר, מומחה לעישון בשר
באמצע נוף פראי של רמת הגולן סמדר ויואל יפנוק אותך באירוח מושלם
של בשר עסיסי, יין משובח, ותוספות טעימות תוצרת בית.

יתרונות מעשנת הגולן 

בשר עסיסי, יין משובח, ותוספות טעימות תוצרת בית.

להתפנק ולפנק את האוהבים שלכם בלי להתאמץ

מקום קסום באמצע נוף פראי של הגולן 

משפחה לא בוחרים, את מעשנת הגולן כן ! 

מה אפשר לקבל במעשנת הגולן

איזה סוגי בשרים אנחנו מעשנים?

אנו עושים את כל סוגי הבשרים: בקר, כבש, בעלי כנף ודגים.
אסאדו,כתף וספריבס טלה,  אווז מעושן , צוריסוס ומרגז , פיקניה, בריסקט, אונטרייב, אנטריקוט, עופות, פרגיות, חזה אווז, נתח קצבים, שייטל, אווזית, קבב, עראיס, סינטה, כבד אווז, פילה עגל, ועוד מגוון גדול.

כמו כן אנחנו עושים גם קדירה/פויקה בישול ארוך כ-8 שעות על מדורה גלויה ומכינים ירקות ממולאים שונים בטעמים מדהימים ומיוחדים שלנו.

 

מהיכן הידע שלנו?

הגענו לסדנת בשרים מעושנים , נדלקנו על הרעיון ומשם התחלנו כל פעם להצטרף לכל מיני סדנאות , ולמידה דרך צפייה ביוטויב, ולאחר שרכשנו מידע, התחלנו להכין ולנסות בבית כל מיני נתחים, המשפחה  וחברים היו שפני הנסיון שלנו. מודים שהיו נתחים שהצליחו פחות והיו נתחים שהיו מושלמים, כל הזמן מנסים ומנסים משדרגים וממציאים מנות חדשות. התאהבנו ברעיון של בשר מעושן ובזה אתה זוכים לקבל את הידע שלנו , להעביר לכם את אהבתנו דרך הבטן שלכם.

מה זה "עישון בשר " ?

"זוהי שיטת עישון של נתחי בשר או דגים במעשנה, נוצר ע"י שריפת גזעי עץ, ומהעשן נוצרת ארומה מיוחדת של טעמים. סוג העץ ואפילו קצב הזנת האש קובעים את ניחוח המזון".

 

יש 2 סוגי עישון:

עישון קר-הוא מתבצע בבישול שאינו עולה על 33 מעלת צלזיוס.

עישון חם- מתבצע בין 75-125 מעלות צלזיוס.

עוד בתקופת אבות אבותינו החלו בני האדם לעשן בשרים ודגים על מנת לשמר אותם לתקופה ארוכה. היום עישון בשר הפך לאייקון תרבות בפני עצמו, יש ממש קרניבורים בארץ ובעולם שנושא העישון חדר אליהם. יש אפילו פסטיבלים בנושא הזה. אפשר לעשן כל דבר שרק עולה על הדעת, בשר, דגים, גבינות, ירקות והשמיים הם הגבול.

בעישון הבשר יש נתחים שנכנסים משעה עד 20 שעות.

במה אנחנו עוד מתמחים-בישול בסוויד?

 

בישול בסו-ויד היא שיטת בישול מזון בשקיות פלסטיק אטומות או בצנצנות ,בתוך אמבט מים בטמפרטורה מדוייקת. בישול בשיטת סו-ויד מאפשר לבשל את האוכל באופן שווה על מנת להבטיח שהוא יצא מבושל כראוי מבפנים ומבחוץ.

סו-ויד היא שיטת בישול צרפתית , ניתן לבשל בשיטה מבוקרת לבישול ארוך יחסית עד 48 שעות ואפילו יותר.

ניתן לשלב עישון וסו-ויד ביחד, בכדי לקצר תהליך העישון , קודם מעשנים לאחר מכן מכניסים לסו-ויד וממשיכים לבשל, עד למרקם הרצוי.

יואל התחיל תחביב חדש, בישול בסו-ויד :

החמצת ירקות שונים בטעמים מדהימים, רטבים, ממרחים, שום כונפי ועוד.

תהליך החמצת הירקות מקצר את שיטת ההחמצה הרגילה, כעבור 3-4 שעות יש לנו חמוצים מושלמים וטעימים לאכילה מיידית.

 

גולת הכותרת שלנו "דלעת יפנית ממולאת" :


1. אורז עם צלעות כבש מעושנות ושקדים.
2. פריקה עם מטמברה (מכסה של האסאדו) מעושנת ושקדים..
נכנס למעשנה לאחר המילוי ל3 שעות .....https://www.facebook.com/103010347821131/photos/pcb.119149179540581/119148922873940/?type=3&theater

 

אורחים ממליצים...

תודה על הערב הבשרים שערכתם. הייתה זו חגיגה מטורפת למביני בשר משובח🔥, ערב שהוא, נטו בשר אהבנו שלא "דחפתם" פיתות וערמה של סלטים, כך היה לנו מקום לכל הכמות והסוגים השונים שנתתם. שלוש שעות של אכילה בשר רך ועסיסי, קצב הוצאת הבשרים היה מעולה מבחינתנו כי ככה יכולנו בין לעיסה ללעיסה להכיר אנשים חדשים ומעניינים שגם הם הגיעו מהרשת.

ערב טוב בתאריך ה11 לחודש היינו אני ובת זוגתי בערב מטורף של שכרון חושים וטעמים זה התחיל במקום מושלם ברמת הגולן במושב נטור אצל סמדר ויואל צבר ערב מעשנה עם תפריט נדיר בשרים מיוחדים שנעשו עלידיי יואל בשעות ארוכות עם פינוקים מיוחדים, אז ככה התחלנו עם כבד קצוץ על טוסטון עם ריבת בצל
והמשכנו לעראיס ואז יצאו הדברים המיוחדים פרגיות מעושנות ,אסדו,חזה אווז,אנטריקות,וכתף כבש פקניה.נקנקיות צוריסוס.ועופות מעושנים
הכל היה בשפע בכמויות שאף אחד לא יוצא רעב היין זרם חופשי ונהננו בצורה מושלמת ערב שמומלץ לכל מטרה או סתם להיתפנק ויש על מה להיתפנק אז סמדר ויואל תודה על ערב נפלא כייפי איכותי והכי חשוב טעים נמשיך לבוא לפרגן ולהיתפנק תמשיכו ככה אלופים
איציק ואורלי מיוקנעם🥰🥰

מלא/י את הפרטים מטה ונציג המכירות יצור עמך קשר

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.